KUULUMISIA

Tiistai 9.5.2023 - Veera

Hei

Aika on menny todella nopeasti ja blogi on jäänyt kirjaamatta.

Mutta Warpun pennut on lähteneet jo maailmalle omiin koteihin. Kaikki "pienet" vahtikoiran alut pääsivät hyviin koteihin joissa he pääsevät toteuttamaan itsesään.

Kehissä on myös keritty käymään.

Näyttely vuosi aloitettiin Kajaanissa loppiaisena. Mukana ei ollut kuin meidän kokenut kehäkettumme brasilianterrieri Retu joka metsästi viimeistä puuttuvaa cacibiaan. Kehässä lauantaina. Retu VAL ERI 1 SA, PU2 ja CACIB. Näin ollen meidän Retusta tuli viimein kansainvälinen muotovalio C.I.B. Kyllä sitä on sitten haettu, mutta nyt se viimein tuli. Viraliisesti vahvistettiin huhtikuussa FCIissä

Näyttely vuosi jatkui Vaasassa.

Reena oli PN 1 ja ROP ja Jedi PU 1 ja VSP. Mukana oli myös meidän brassipoikia ja kaksi sijoitus narttua. Uroksemme Alvi JUN EH 2, Jake NUO EVA, koska oli pudottanut hampaan ja RETU VAL ERI 1. Narttumme Isla AVO ERI 3 ja Nala AVO ERI 2. Olin todella ylpeä meidän työtöistä koska olivat ensimmäistä kertaa kehässä koskaan.

Sitten oli vuorossa Kiuruveden ryhmänäyttely lauantaina. Kehässä oli meidän aikuiset kainkoiramme. Reena VAL ERI 1 SA, PN ja VSP ja Jedi VAL ERI 1 SA, PU ja ROP. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kun Jedi voitti Reena. Sunnuntaina oli vuorossa pennut. Mukana ei ollut kuin meidän kainkoira poikamme Messi PPEK1, KP ja ROP pentu ja thaimaanpystykorva Jomppe PPEK1, KP ja ROP pentu.

Sitten suuntasimme vappuna Lahteen pentunäyttelyyn. Mukana oli meidän Messi ja Jomppe. Myös sijoitusnarttumme Nera oli ilmoitettu näyttelyyn. Messi PPEK1, KP ja ROP pentu. Nera PPEK1, KP JA VSP pentu. Kumpikin esiintyi hienosti. Jomppe oli ainut thaimaanpystykorva ja PPEK1, KP ja ROP pentu.

Seuraavaksi suuntaame Tuuriin Miljoonakoiraan.. Se ketä siellä sitten on mukana selviää itsellenikin vähän myöhemmin. Ainakin mukana on Reena ja Jedi.

Voi olla että käymme vielä jossain kesällä mutta sen osalta suunnitelmat ovat vielä auki.

Loppukesästä lähdemme käymään isossa maailmassa kun suuntaamme koirakarvaanimme kohti maailmanvoittaja näyttelyyn Geneveen Sveitsiin.

PENTUSUUNITELMIA VUODELLE 2023 JA 2024

Brasilianterrieri pentuja toiveissä alkukesästä ja loppuvuodesta 2023

Kaukasiankoira pentuja toiveissa loppuvuoteen 2023/alkuvuoteen2024

Kainkoira pentue sunnitelmissa vuoteen 2024

Kommentoi kirjoitusta.

Kainkoira pentuja

Torstai 1.12.2022 klo 21:48 - Veera

P.jpgReenan ja Jedin pennut kasvavat kovasti. Pennut ovat reippaita ja uteliaita. Pennut ovat saaneet jo sirut ja heidät on rekisteröity kennelliittoon. Kaikki pennut ovat myös terveystarkistettu. Muutama pentu etsii omaa kotia.

KYSY ROHKEASTI LISÄÄ

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kainkoira, pentuja, vapaana

Kaikoira pentuja

Maanantai 21.11.2022 - Veera

Meillä on kainkoiran pentuja.

Pennut ovat syntyneet 20.10 ja ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin 20.12. Eli jouluksi kotiin.

Pentuja on vapaana

1 uros ja 1 narttu

Kysy rohkeasti lisää..IMG_1075.JPG

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kainkoira, pentuja, vapaana